Greška

Došlo je do greške.

Ovako izgleda mogući koncept telefona sa Windows 10X sistemom

02.12.2019 18:17 | 0 Software/Web
Ovako izgleda mogući koncept telefona sa Windows 10X sistemom


Microsoftova odluka da implementira Android u Surface Duo je iznenadila mnoge, posebno zbog toga što je većina ljudi mislila da je kompanija prestala da investira u hardver. Međutim, Microsoft i dalje želi da bude deo mobilnog tržišta.

Iako ima novi operativni sistem, koji je optimizovan za dual-screen uređaje, kompanijin prvi model sa dva ekrana ga ne koristi. Umesto toga, Microsoft će za Surface Duo koristiti Android, a uređaj je planiran za objavu tokom naredne godine.

U međuvremenu, mnogo je onih koji ne žele da Microsoft koristi Google-ovu platformu i žele da umesto toga implementira sosptveni Windows 10X - platformu za uređaje sa dva ekrana, koja ima mnogo više smisla za budući razvoj mobilne industrije.

To sugeriše i novi koncept dizajn, koji je objavio TheVoneTrecker, koji zamišlja DuoX Mobile koncept koji sugeriše kako bi Windows 10X mogao izgledati i raditi na mobilnim uređajima kao što je Surface Duo.

 

Pogledajte još: Pojavio se dizajn novih ikonica za Windows 10X 


Naravno, kako se radi o konceptu sve izgleda i funkcioniše dobro, a Windows 10X UI ima smisla na mobilnim uređajima, bar na prvi pogled. Da li je ovo nešto što se može promeniti u stvarnosti je odluka Microsofta, ali izgleda da kompanija u ovom trenutku ne planira da odustane od Androida.

Microsoft nije otkrio svoje mobilne planove za Surface Duo i još uvek postoji nada da bi Windows 10X u nekom trenutku ipak mogao biti deo mobilnog uređaja kompanije.

Izvor: Softpedia

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Šta možete da uradite sa jednim punjenjem baterije Huawei Watch GT2 sata?

Twitter testira razgovore nalik na Reddit threadove

10504
10505
10506
10507
10508
10509