Greška

Došlo je do greške.

Ovako bi mogao izgledati Samsung Galaxy Z Flip (video)

14.01.2020 15:10 | 0 Mobile
Ovako bi mogao izgledati Samsung Galaxy Z Flip (video)


Tokom 2020. godine, očekuju se veoma zanimljive inovacije na polju telefona. Kada su u pitanju savitljivi telefoni, videćemo povratak preklopnog (clamshell) formata uz potpuno savitljive displeje. Nakon objave Motorola Razr modela, znamo da Samsung u pripremi ima Galaxy Z Flip.

Sada je sajt LetsGoDigital kreirao zanimljive rendere dolazećeg fleksibilnog telefona, koji su zasnovani na prethodno procurelim tizerima i fotografijama uživo Samsungovog uređaja. Više fotografija je dostupno u linku izvora.

Renderi nam daju veoma dobru ieju o tome kako bi Samsungov savitljivi telefon mogao izgledati. Mehanizam za preklapanje, sa šarkom, izgleda veoma slično onom na Galaxy Fold modelu. S desne strane uređaja se nalazi taster za paljenje, dok su tasteri za zvuk s desne strane. Postoji i mali eksterni displej pored dve kamere na poleđini i jednog LED blica.


Unutrašnji displej ima punch-hole sa selfi kamerom, za koju se veruje da će imati 10MP senzor. U ovom trenutku, sugeriše se da će telefon koristiti Snapdragon 855 čipset i da će koristiti neku vrstu brzog punjenja za dvostruki sistem baterija. Jedna od ovih baterija navodno ima kapacitet od 900mAh, dok kapacitet druge nije poznat.

Galaxy Z Flip bi mogao biti prvi potrošački telefon sa savitljivim staklom, s obzirom na to da ostali trelefoni koriste materijal zasnovan na plastici za svoje displeje. Za sam ekran se veruje da može da se rasklopi do 6.7 inča.

Očekuje se da će Galaxy Z Fold biti predfstavljen zajedno sa Samsung Galaxy S20 serijom, tokom Unpacked događaja južnokorejske kompanije, koji se održava tokom februara.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Apple možda razvija 'Pro Mode' kako bi ubrzao MacBook računare

Analitičari veruju da će ove godine 20% svih telefona iz srednjeg segmenta imati 5G

10104
10105
10106
10107
10108
10109