Greška

Došlo je do greške.

Ovaj koncept zamišlja MacBook sa fleksibilnim ekranom

01.05.2019 20:36 | 0 Mobile
Ovaj koncept zamišlja MacBook sa fleksibilnim ekranom


Brojni proizvođači objavljuju laptop/tablet hibride, a postoji veliki broj Apple fanova koji od ove kompanije traže da primeni isti pristup. Apple se do sada opirao ovoj ideji, međutim ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi kompanija promenila mišljenje.

U međuvremenu, kreativni dizajneri iz kompanije Astro HQ su kreirali koncept koji prikazuje kako bi hibridni MacBook mogao izgledati. Međutim, najveća zanimljivost kod ovog koncepta je to što se umesto laptopa sa ekranom osetljivim na dodir radi o laptopu sa potpuno savitljivim ekranom.

mac2_1.jpg


Krajnji rezultat više podseća na iPad Pro nego na MacBook, gde gornja polovina uređaja služi kao glavni displej, dok se donja polovina može koristiti kao površina za crtanje.

Ovakav displej bi verovatno bilo poprilično teško kreirati u stvarnosti, ali ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi popularni uređaji na kraju evoluirali u ovakva rešenja. Trenutno već viđamo savitljive telefone koji se pretvaraju u tablete i ne bi bilo čudno da u budućnosti vidimo i fleksibilne tablete koji se pretvaraju u još veće uređaje.

Izvor: LunaDisplay

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

AMD potvrdio da Navi GPU stiže u trećem tromesečju 2019. godine

IDC: Apple doživeo pad isporuke telefona od 30%, Huawei rast od 50%

10104
10105
10106
10107
10108
10109