Greška

Došlo je do greške.

Outlook Spaces će omogućiti lakše upravljanje projektima

17.02.2020 16:45 | 0 Software/Web
Outlook Spaces će omogućiti lakše upravljanje projektima


Microsoft radi na novoj funkciji za Outlook sajt, pod nazivom Spaces, a ovo sugeriše tvit korisnika WalkingCat. On je objavio video, koji prikazuje nekoliko različitih "Spaces", koji izgledaju kao table, gde korisnici mogu ubacivati informacije iz različitih izvora u okviru Office 365 ekosistema.

U traci sa strane vidljiv je širok spektar opcija i različitih elemenata, koje uključuju Word, Excel i PowerPoint, fajlove, linkove, liste i drugo. Sa desne strane je još jedan toolbar, sa dodatnim informacijama, kao što su e-mail poruke i kalendar za događaje, koji se takođe mogu dodati direktno u Spaces.

 

Pogledajte još: Microsoft je blokirao nekoliko tipova fajlova za Outlook


Konceptualno, Outlook Spaces deluje kao više poslovno orijentisana verzija Whiteboard funkcije, gde podaci dolaze primarno iz Office 365 prostora. U videu nije sugerisano da li u istom "prostoru" može raditi više korisnika, ali je moguće da će ovo biti opcija u nekom trenutku.

Oni koji imaju komercijalni Office 365 nalog već sada mogu pristupiti Spaces funkciji, ali su potrebne neke izmene u okviru developer alatki browsera.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Qualcomm bi u trećem tromesečju mogao predstaviti poboljšani Snapdragon 865+

Sharp predstavio Aquos R5G sa Snapdragon 865 čipom i 8K snimanjem videa

10504
10505
10506
10507
10508
10509