Outlook dobija Smart Contact Manager

Microsoft radi na novom setu funkcija za Outlook.com i Outlook na webu koje će učiniti lakšim biranje primaoca i slanje mejlova pravoj osobi.

Microsoft radi na novom setu funkcija za Outlook.com i Outlook na webu koje će učiniti lakšim biranje primaoca i slanje mejlova pravoj osobi. Početkom sledeće godine Outlook nalozi će biti nadograđeni sa pametnim upravljačem kontakta koji će prikazivati sugerisane email adrese u To: i CC: polja. Spisak koji će se prikazivati kao padajući meni će biti generisan na bazi korišćenja, a Microsoft poručuje da će se dodavati samo ljudi sa kojima ste komunicirali nedavno kao i oni sa kojima komunicirate često.
Međutim, to nije sve. Nova funkcija će takođe uključivati i proveru pravopisa koji će preporučivati pravi kontakt baziran na zajedničkim varijacijama u imenu. Osim toga, ako obično šaljete mejlove kontakt listi, ali zaboravite da uključite jednog primaoca u novoj poruci, Outlook vam takođe može pomoći i u tome. Pored poboljšanja koja se tiču kontakta, Outlook će takođe dodati informacije o letovima u vaš kalendar kada god primite informaciju od provajdera avio karata.
Skype video i glasovni razgovori stižu u Office i Outlook za web
Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi