Otvori prozor, draga ...

Na ovim stranicama nećete suviše često ugledati vesti u vezi moddinga, no ovaj slučaj je toliko interesantan da smo morali da postavimo link. Kako iskoristiti grafičku kartu sa dual-head opcijom ? Jednostavno, rekli bi na Mikhailtechu. Momci su isekli stranicu kućišta (dovde je sve standardno :) i u nju umetnuli tanki LCD kolor displej dijag

Na ovim stranicama nećete suviše često ugledati vesti u vezi moddinga, no ovaj slučaj je toliko interesantan da smo morali da postavimo link. Kako iskoristiti grafičku kartu sa dual-head opcijom ? Jednostavno, rekli bi na Mikhailtechu. Momci su isekli stranicu kućišta (dovde je sve standardno 🙂 i u nju umetnuli tanki LCD kolor displej dijagonale 5 inča i iskoristili ATI-jev HydraVision. Na tako mali ekran može da se prebaci bilo koja aplikacija koja i sama ne zauzima mnogo prostora, a korisno je da je imate stalno u vidu – winamp, download progres, ICQ, itd.
Naravno, sve ovo vam možda i nije zanimljivo ako držite kućište ispod stola 🙂

Izvor : Mikhailtech

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi