Greška

Došlo je do greške.

Otvorene prijave za FinTech takmičenje Beyond Hackathon

08.03.2017 21:02 | 0 Biznis IT
Otvorene prijave za FinTech takmičenje Beyond Hackathon

Saopštenje za javnost

Eurobank Grupa drugu godinu zaredom organizuje regionalno FinTech takmičenje pod nazivom „Beyond Hackathon” koje će se održati od 17. do 19. marta u Atini. U takmičenju će moći da učestvuju i IT stručnjaci iz Srbije koji imaju ideje za unapređenje bankarskog poslovanja, kao i start-up kompanije osnovane nakon 2012. godine.

Eurobank Srbija će snositi troškove za petoro učesnika iz naše zemlje, a za najbolje na takmičenju predviđene su i novčane nagrade u iznosu od 5.000, 3.000 i 2.000 evra.

„Kao društveno odgovorna banka, Eurobank podržava razvoj preduzetništva i na ovaj način pokazuje da je prepoznala značaj inovacija u finansijskom sektoru koje će korišćenjem digitalnih tehnologija transformisati bankarske proizvode i usluge. Takmičenje „Beyond Hackathon“ je dobar način za IT stručnjake iz Srbije da predstave svoje inovativne predloge koji mogu da izmene budućnost digitalnog bankarstva. Bilo bi nam drago da ove godine imamo pobednika baš iz naše zemlje“, kaže Miloš Pavlović, direktor Sektora informacionih tehnologija Eurobanke.

Uslov za učešće je da ideja i proizvod koji se izlažu poslednjeg dana budu novi i razvijeni tokom tri dana trajanja takmičenja na osnovu prezentovanih informacija o izazovima sa kojima se različiti sektori Eurobank suočavaju u svakodnevnom radu. Jedan od ciljeva takmičenja „Beyond Hackathon“ je pronalaženje talenata koji bi svojim idejama unapredili digitalnu transformaciju, kao i proizvode i usluge Eurobanke.

Prijave se vrše putem sajta www.beyondhackathon.com. Sve neophodne informacije dostupne su i na Facebook strani takmičenja www.facebook.com/BeyondHackathon.

Izvor: BeyondHackathon

Komentari

0 Dodaj komentar

HP donosi EliteDesk 800 G3 mini PC

Pregovori nisu uspeli: LinkedIn i dalje zabranjen u Rusiji

Slične teme
10604
10605
10606
10607
10608
10609