Greška

Došlo je do greške.

Otvorena sezona darivanja: Samsung Galaxy Watch 46mm na poklon uz kupovinu odabranih uređaja

22.10.2020 16:09 | 2 Mobile
Otvorena sezona darivanja: Samsung Galaxy Watch 46mm na poklon uz kupovinu odabranih uređaja


Saopštenje za javnost

Kompanija Samsung je do pozicije predvodnika globalne industrije mobilnih uređaja došla vrhunskim kvalitetom proizvoda i stavljanjem potreba, želja i interesa korisnika uvek na prvo mesto, te je za njih pripremila posebnu promociju koja počinje 22. oktobra i traje do 22. novembra.

Samsung će uz svaku kupovinu telefona iz Galaxy Note20, S20, Z Flip ili Z Fold 2 serija u navedenom periodu korisnicima uručiti Samsung Galaxy Watch 46mm uređaj na poklon, koji objedinjuje funkcionalnosti pametnog sata i prirodnost svojstvenu analognim satovima, čineći jedan zaokruženi proizvod za 21. vek.

Najnaprednije korisničko iskustvo uvek prati Samsung pametne telefone a Galaxy Note i S serije već dugi niz godina važe za uređaje koji kontinuirano pomeraju granicu mobilnog doživljaja za stepenik više. Galaxy Note20 serija je idealna za najzahtevnije poslovne korisnike čija svakodnevnica zahteva moćan pametni telefon na kojem mogu da, uz pomoć S Pen olovke, hvataju beleške sa sastanaka, zapisuju ideje i povećaju svoju produktivnost uz brojne multitasking mogućnosti. Galaxy S20 serija je, sa druge strane, odličan saputnik za sve urbane kreativce koji žele da iskoriste maksimum koji pruža vrhunska kamera, uz multimedijalne opcije za još prijatnije i jednostavnije uživanje u svim vrstama sadržaja.

sam2_438.jpg


Takođe, Samsung je ove godine korisnicima doneo nikada pre viđene inovacije na polju dizajna i multifunkcionalnosti pametnih telefona u vidu preklopnih uređaja. Galaxy Z Flip karakteriše kompaktan dizajn modernog preklopnog uređaja malih dimenzija i velike izdržljivosti, uz sve funkcije najnaprednijih tehnologija za korisnike koji vole da uvek budu u trendu. Galaxy Z Fold 2 je model koji se sa pravom tretira kao jedan od najinovativnijih proizvoda kompanije Samsung, budući da je usavršio i unapredio iskustvo preklopnog pametnog telefona sa svojim velikim, prostranim unutrašnjim ekranom, i standardnim spoljašnjim, podesnim za neometano gledanje sadržaja i upotrebu aplikacija, prelaskom sa jednog ekrana na drugi, bez prekidanja aktivnosti.

Za više detalja o promociji posetite: www.samsung.com/rs/offer/good-decision-promo/.

Međutim, ovo nije sve. Samsung za svoje verne korisnike pokreće i poseban Samsung Lounge program lojalnosti, u koji se korisnici Samsung uređaja mogu ukljuciti i ostvariti različite benefite kroz Samsung Members aplikaciju. Više informacija na: https://www.samsung.com/rs/offer/members-lounge/.

Izvor: Samsung

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Proday Član postova: 17081
Extra...evo dobrih satova uskoro na oglasima povoljno [emoji56][emoji2960]
Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Huawei Mate 40 Pro ozvaničen sa Kirin 9000 čipsetom, 50MP Ultra Vision kamerom

Kako Huawei vidi budućnost uz 5G i sajber bezbednost?

10104
10105
10106
10107
10108
10109