Greška

Došlo je do greške.

Otvoren prvi IMAX VR bioskop

16.02.2017 10:38 | 0 Multimedija
Otvoren prvi IMAX VR bioskop

IMAX planira da otvori mnogo bioskopa virtuelne realnosti, a sada je prvi korak načinjen otvaranjem prvog takvog u Los Anđelesu. Ovi bioskopi će biti poprilično drugačiji od IMAX bioskopa u kojima ste možda do sada bili. Oni neće biti veliki, niti će imati ogromne displeje. U ovim bioskopima će se moći naći udobna sedišta i moćne kacige virtuelne realnosti, pa će tako prosečni korisnici koji žele da uživaju u virtuelnoj realnosti moći da učine to bez trošenja mnogo novca na kupovinu svih gedžeta.

Prvi IMAX-ov VR bioskop u Los Anđelesu će ponuditi miks Starbreeze StarVR i HTC Vive kaciga virtuelne realnosti. Ove kacige će biti postavljene na 14 izolovanih postolja koje će takođe imati Dbox bioskopske stolice, fizičke kontrolere kao i Subpac prsluk sposoban da vibrira.

IMAX će ponuditi razne VR igre i filmove koji uključuju Eagle Flight, The Walk i Star Wars: Trials on Tatooine. U narednim mesecima će biti dodavano više sadržaja. Kompanija IMAX planira da otvori VR više bioskopa u narednom periodu.

Samsung je držao 72 posto VR tržišta prošle godine

IMAXVR2.jpg

Izvor: Uploadvr

Komentari

0 Dodaj komentar

Kanada je ostala utočište za pirateriju

HTC radi na novom mobilnom VR proizvodu

10304
10305
10306
10307
10308
10309