Greška

Došlo je do greške.

Otpakivanje: Realme GT2 i GT2 Pro

25.03.2022 20:41 | 0 Mobile
Otpakivanje: Realme GT2 i GT2 Pro

 

Jedini razlog zbog kog smo odlučili da uradimo unboxing Realme GT2 telefona, jeste to što je ovo jedan od retkih proizvođača, uz najjače modele OnePlus-a, kod kojih je preostalo neke kreativnosti kada je pakovanje telefona u pitanju: znate uostalom da kod sve većeg broja telefona imate telefon i iglicu za slot sim kartica. Ali je Realme i neko ko se zaista bavi ekologijom, udeo plastike u pakovanju telefona redukovan je sa 21 na svega 0.3 procenata. Zato i ide unboxing video, obzirom da smo ove telefone već predstavili prilikom našeg izveštavanja sa Svetskog mobilnog kongresa

Dakle, GT2 i GT2 Pro, dva telefona više klase, oba bazirana na vrlo moćnom hardveru, na najjačim procesorima Snapdragon serije 8 iz ove i prethodne godine.

Ono što smo odmah primetili na pakovanju, oba su stigla u Steel Black varijanti, dakle nisu stigli u nekoj od Paper Green ili Paper White varijanti kakve smo prikazali u izveštaju iz Barselone. E sad...naše tržište nije veliko, možda po pitanju ukusa i odabira boja od strane kupaca pomalo i konzervativno, pa stoga i ne čudi  odluka uvoznika da igra na sigurnu kartu. To znači da na ovim testnim modelima nećemo videti potpis japanskog dizajnera Naoto Fukasawe.

Nego da ne dužimo, hajde da otpakujemo ova dva telefona...

 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Sony će navodno predstaviti svog konkurenta Xbox Game Pass-u sledeće nedelje

Najavljen veliki Sony senzor kamere za mobilne telefone od 50 MP

  • Povezane teme:
10104
10105
10106
10107
10108
10109