Greška

Došlo je do greške.

Otkriveno preko tri sata gejmpleja za Borderlands 3 (video)

02.05.2019 15:00 | 0 Games
Otkriveno preko tri sata gejmpleja za Borderlands 3 (video)


Prošlo je nešto više od mesec dana od kako je Gearbox najavio Borderlands 3, a tokom ovog perioda dosta se pričalo o igri. Sada je developer konačno odlučio da nam prikaže i gejmplej igre, a na prezentovanom sadržaju se nije štedelo.

Raniji trejleri za Borderlands 3 su uglavnom bili sinematski, bez previše konkretnog sadržaja iz igre. Sada je, kao deo dugačkog događaja, koji je streamovan uživo, Gearbox prikazao dosta gejmplej sadržaja.


Borderlands 3 stiže sa velikim brojem izmena. Za početak, tu je sada opcija deljenog plena sa co-op partnerima, ili plena u zavisnosti od instance ili zasnovanog na statistici svakog zasebnog igrača. Jedna od velikih karakteristika Borderlands 3 igre je ogromna količina novih oružja koja su dostupna. Ovoga puta smo imali priliku i da vidimo više jedinstvenih alatki i pušaka za borbu, sa različitim modovima paljbe. Oružja koja poidržavaju elemente mofgu da se menjaju između različitih modova, a nepogode iz okruženja mogu da se primene tokom borbe.


Borderlands 3 će ponovo biti prikazan i tokom E3 konferencije, tako da se tokom narednog meseca očekuje još detalja o igri. Borderlands 3 je planiran za objavu 13. septembra za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Igra će biti ekskluzivna za Epic Games Store na PC uređajima tokom prvih nekoliko meseci, a od marta ili aprila 2020. se očekuje na Steam platformi.

Izvor: PCGamer

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Novi patent sugeriše Apple-ove planove za senzor otiska prsta u ekranu

Google omogućio auto-delete opciju istorijata podataka za lokacije i aktivnosti

10404
10405
10406
10407
10408
10409