Greška

Došlo je do greške.

Otkriveni neki nepoznati detalji o Samsung Galaxy Fold telefonu

27.03.2019 19:30 | 0 Mobile
Otkriveni neki nepoznati detalji o Samsung Galaxy Fold telefonu


Samsung je prošlog meseca ozvaničio svoj Galaxy Fold fleksibilni telefon. Kompanija je tom prilikom otkrila ključne specifikacije telefona, ali je i dalje bilo dosta nedoumica. Zahvaljujući korisniku koji je imao priliku da ranije isproba telefon, sada imamo neke nove detalje o Galaxy Fold modelu.

Jedna od većih misterija je bila postojanje nabora u ekranu, koji se stvara kada se displej rasklopi. Korisnik je istakao da je nabor zaista primetan, ali nije preterano strašan. Tačnije, teško ga je primetiti kada je ekran upaljen i kada je osvetljenje podešeno na preko 70 procenata.

 

Pogledajte još: Samsung Galaxy Fold na tržištu od 3. maja


Lajsna/šarka za Galaxy Fold je dovoljno otporna, tako da se neće desiti da slučajno savijete telefon u pogrešnom smeru i da ga polomite.

Telefon pokreće Snapdragon 855 čipset, a sugeriše se da su ukupne performanse uporedive s onim što nudi Galaxy S10+ model. Galaxy Fold koristi One UI 1.2, ima 4380mAh bateriju, prvi je telefon sa UFS 3.0 skladištem, a korisnik ističe da je ostvario bolje rezultate od S10+ modela u AndroBench testu za sekvencijelne brzine čitanja/upisa i nešto slabije random brzine.

Kada su u pitanju igre, gejming je bio tečan, ali je primećen malo sporiji odziv pri menjanju između aplikacija. Kompletan Q&A sa ranim korisnikom Galaxy Fold teledfona je dostupan ovde.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Google olakšao zaključavanje naloga za G Suite korisnike

Bethesdine igre RAGE 2, DOOM Eternal, Wolfenstein i Fallout 76 stižu na Steam

10104
10105
10106
10107
10108
10109