Otkriveni detalji AMD Never Settle Forever paketa

Kompanija AMD osvežila je svoj Never Settle program sa nekoliko novih naslova, a sve to je spremno za novi paket nazvan Never Settle Forever. AMD-ovi velikodušni igrački paketi su uradili dobar posao do sada i pogurali prodaju HD 7000 grafičkih kartica u toku ove godine, uprkos činjenici da su one već "stariji" pro

Kompanija AMD osvežila je svoj Never Settle program sa nekoliko novih naslova, a sve to je spremno za novi paket nazvan Never Settle Forever. AMD-ovi velikodušni igrački paketi su uradili dobar posao do sada i pogurali prodaju HD 7000 grafičkih kartica u toku ove godine, uprkos činjenici da su one već “stariji” proizvodi. Novi paket bi trebao da podigne stvari na novi, još viši nivo, i biće objavljen baš u vreme kada budu lansirane Volcanic Islands grafičke kartice. Za razliku od prethodnih paketa, AMD se sada odlučio da omogući korisnicima da zapravo izaberu igre koje im se sviđaju jer se one sada nude u tri različite kategorije.  
AMD Never Settle Forever paket

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi