Greška

Došlo je do greške.

Otkrivene su karakteristike kamera za Google Pixel 6 Pro

25.09.2021 12:59 | 0 Mobile
Otkrivene su karakteristike kamera za Google Pixel 6 Pro


Google Pixel uređaji su poznati po svojim mogućnostima kamera, a Google-ova softverska poboljšanja ove kamere čine jednim od najboljih na tržištu iako ne implementiraju najjače senzore. Sada deluje da Google planira da postavi nove standarde sa kamerama u okviru Google Pixel 6 serije.

Prema novim informacijama, do kojih je došao XDA-developers tim, nove Pixel 6 (Pro) kamere bi mogle imati 50MP Samsung GN1 glavni senzor, uz 12MP Sony IMX386 ultraširoki i 48MP Sony IMX586 4X telefoto senzor.

Sugeriše se da će predstojeći uređaji biti sposobni da podržavaju snimanje 4K videa @60fps. XDA napominje da Pixel 6 Pro podržava 4K @60fps samo za glavnu a ne i za ultraširoku i telefoto kameru, koje su limitirane na 4K @30fps. Kada se snima u 4K @30fps, korisnici bez prekida mogu da se prebacuju između tri kamere.

 

Pogledajte još: Video Pixel 6 Pro prototipa nam daje bolji uvid u telefon


Još neke nove funkcije kamere uključuju ručno podešavanje balansa bele, magic eraser, face deblur, zaključavanje ekrana i drugo. Magic eraser je jedna od zanimljivijih novih funkcija, a omogućiće novim Pixel telefonima da uklone objekte ili ljude iz fotografije.

Face deblur će kreirati više fotografija glavnim senzorom i kombinovaće ih u jednu HDR fotografiju. Pomenute su i funkcije kao što su motion blur, nima aesthetic, baby mode i druge.

Izvor: XDA-developers

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Očekuje se da će Gigabyte, MSI i drugi objaviti Intel Arc 'Alchemist' grafičke karte

G.Skill nagoveštava svoje Trident Z DDR5 memorijske module

10104
10105
10106
10107
10108
10109