Otkrivene specifikacije za Samsung Galaxy Tab A Plus (uz S Pen) i Tab A

Prema navodima sajta Sam Mobile, uskoro stižu Galaxy Tab A i Galaxy Tab A Plus, a otkrivene su karakteristike ovih modela

Prošlo je dosta vremena od kada smo videli novi Samsungov tablet. Južnokorejska kompanija nije bila besposlena, pa je u proteklom periodu pripremala nekoliko novih tableta, a ove godine planira lansiranje različitih modela.
Prema navodima sajta Sam Mobile, uskoro stižu Galaxy Tab A i Galaxy Tab A Plus, a otkrivene su karakteristike ovih modela. Oba tableta će imati 8-inčnu i 9.7-inčnu verziju, sa ili bez LTE konekcije. Zanimljivo je da će Tab A Plus biti Samsungov prvi tablet (koji nije Note) a dolazi sa S Pen stylusom. Oba modela će imati 1024 x 768p displej (4:3 odnos). Ostale zajedničke karakteristike uključuju Snapdragon 410 procesor, 5MP kameru na poleđini, 2MP prednju kameru, 16GB interne memorije i kućište tanko 7,4mm.
Galaxy Tab A će imati 1.5GB RAM-a, dok bi Tab A Plus trebalo da ima 2GB RAM-a. Osmoinčne verzije tableta će imati 4000mAh baterije, dok će 9.7-inčni modeli imati 6000mAh bateriju. Za sada nije poznato kada bi se ovi tableti mogli pojaviti na tržištu. (na fotografiji je Galaxy Tab Pro)Izvor: Phone ArenaSve informacije u vezi sa kompanijom Samsung, možete pogledati na Samsung stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi