Otkrivene cene Samsung Galaxy TabPro S tableta

Samsung je sve iznenadio na CES 2016 događaju kada je predstavio Samsung Galaxy TabPro S tablet baziran na Windows 10 operativnom sistemu

Samsung je sve iznenadio na CES 2016 događaju kada je predstavio Samsung Galaxy TabPro S tablet baziran na Windows 10 operativnom sistemu, ali nije objavio i kolika će biti njegova cena. Informacije koje stižu iz Nemačke popunile su i tu prazninu. Kako navodi All about Samsung osnovni model sa Wi-Fi povezivanjem i Windows 10 Home operativnim sistemom će koštati 1000 evra. Za Pro verziju operativnog sistema se doplaćuje dodatnih 100 evra, dok se za TabPro S model sa Windows 10 Pro operativnim sistemom i LTE podrškom traži 1200 evra. Treba istaći da je tastatura uključena u paket. U članku se ne navodi za koji model važi ova cena (128 GB ili 256 GB), ali se pretragom Amazona može videti da 1000 evra košta model sa 128 GB. Prema ovome, najjači model bi trebao da košta svih 1300 evra.
CES 2016: Samsung Galaxy TabPro S je Windows 10 tablet sa 12-inčnim ekranom
Izvor: GSMArena
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi