Greška

Došlo je do greške.

Otkriven je kapacitet baterije Galaxy Z Fold 4

24.04.2022 12:30 | 0 Mobile
Otkriven je kapacitet baterije Galaxy Z Fold 4

 

Samsung se sprema da predstavi Galaxy Z Fold 4 u avgustu ove godine. Kako se datum lansiranja bliži, prve glasine počinju da iskaču jer kompanija dobija potrebne sertifikate. Pre nekoliko dana, Galaxy Z Fold 4 baterije su primećene na SafetyKorea sertifikaciji. Međutim, informacije su bile prilično oskudne i nedostajale su precizne informacije o ukupnom kapacitetu. Tada smo dobijali samo slike bez odgovarajućih opisa. Međutim, sada su informacije dostupne zahvaljujući ljudima iz GalaxyClub-a.

Prema njihovim rečima, Samsung Galaxy Z Fold 4 neće doneti nikakvo iznenađenje u kapacitetu baterije. Telefon će imati isti kapacitet kao i Galaxy Z Fold 3. Međutim, vredi napomenuti da je kapacitet Galaxy Z Fold 3 prilično dobar sa 4.400 mAh. Prvi sklopivi pametni telefoni su se borili u ovom aspektu, zbog izazova uključenih u proizvodnju. Srećom, Z Fold 4 neće žrtvovati kapacitet. Vredi napomenuti da kompanija i dalje isporučuje tanji dizajn i poboljšani hardver kamere. Dakle, to je još jedan dokaz da je Samsung uspeo da poboljša uređaj bez žrtvovanja kapaciteta baterije.

 

Pogledajte još: I Samsung Galaxy Fold 4 možda bez S olovkeGalaxy Z Fold 4 koristi dizajn sa dve ćelije koji se danas nalazi na velikom broju pametnih telefona. Jedna od njegovih baterija ima kapacitet od 2.002 mAh. Druga baterija ima ukupni kapacitet od 2.268 mAh. Dakle, ukupan kapacitet je 4.270 mAh što je uporedo sa ukupnim kapacitetom Z Fold 3. Međutim, ovo je nominalni kapacitet. Nominalni i tipični kapaciteti su različite stvari, a kompanije koriste ove poslednje da reklamiraju svoje pametne telefone. Kao rezultat toga, Galaxy Z Fold 4 će se prodavati kao pametni telefon sa 4.400 mAh.

Važno je napomenuti da su nominalni i tipični kapacitet dve različite stvari i proizvođači oglašavaju tipičan i u slučaju Z Fold3 je 4.400 mAh.

Ovo bi moglo da razjasni nedavni nesporazum koji je ukazivao na smanjenje trajanja baterije Z Fold 4. Telefon se i dalje može puniti punjenjem od 25W, pošto Samsung drži veoma ne odustaje od ovog pristupa kada je u pitanju tehnologija brzog punjenja.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Apple proizvodi će dominirati mini LED segmentom u narednim godinama

Ubisoft zvanično najavio Project Q nakon brojnih glasina i nagađanja

10104
10105
10106
10107
10108
10109