Otkriven datum objave AMD

Procureli AMD-ovi slajdovi otkrivaju nam ključne datume kada je u pitanju ciklus lansiranja proizvoda kompanijine sledeće generacije desktop APU-a, kodnog imena Kaveri. Prema njima bi ovaj čip zvanično trebalo da bude objavljen 5. decembra ove godine. Ovo je naravno datum kada će AMD napraviti zvanično predstavljanje

Procureli AMD-ovi slajdovi otkrivaju nam ključne datume kada je u pitanju ciklus lansiranja proizvoda kompanijine sledeće generacije desktop APU-a, kodnog imena Kaveri. Prema njima bi ovaj čip zvanično trebalo da bude objavljen 5. decembra ove godine. Ovo je naravno datum kada će AMD napraviti zvanično predstavljanje ovog čipa, dok će on početi da se isporučuje OEM vendorima krajem decembra, a u maloprodaji se očekuje sredinom februara naredne godine. Izrađen u novom soket FM2+ paketu, sa podrškom za kompanijin novi A88X čipset, Kaveri će imati CPU jezgra bazirana na sledećoj generaciji “Steamroller” mikro-arhitekture.  
AMD Kaveri APU

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi