Greška

Došlo je do greške.

Otkrijte neotkrivenu lepotu uz Huawei

15.07.2019 18:02 | 0 Mobile
Otkrijte neotkrivenu lepotu uz Huawei


Saopštenje za javnost
 
Svet je pun mesta i skrivenih lokacija koje mnogi ljudi nikada nisu imali priliku da vide. Huawei ih je potražio i otkrio njihovu neotkrivenu lepotu zahvaljujući kameri Huawei P30 Pro telefona. Boje, detalji i neverovatnost ovih mesta su zabeleženi u dokumentarnom video klipu snimljenom pomoću telefona Huawei P30 Pro.

Huawei vam pokazuje kako
Huawei je razvio projekat Undiscovered da bi inspirisao ljude da traže skrivenu lepotu na neočekivanim mestima – mestima koja prethodno nisu bila fotografisana, bilo zbog svoje udaljenosti ili zbog mišljenja da nisu toliko lepa poput poznatih turističkih destinacija. Lepota  neotkrivenih lokacija u divljini je prikazana svetu zahvaljujući moći fotografije i videografije, kao i mogućnostima kamere telefona Huawei P30 Pro.

Huawei veruje da su najbolji umetnici svi oni koji vide magiju u svakodnevnom životu. Pored neprekidnog razvoja svojih uređaja i težnje ka najboljiem iskustvu fotografisanja, Huawei odaje priznanje ljubiteljima fotografije i mladim talentima kroz takmičenje Huawei InFocus Awards 2019 https://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/rs/.

Takmičenje je podeljeno u 6 kategorija, uključujući 5 vezanih za fotografiju: #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance, Storyboard, kao i jednu kategoriju za video format: Life Now.


InFocus je otvoren za sve Huawei korisnike koji svoje radove iz jedne od kategorija mogu da pošalju putem posebnog web sajta za ovo takmičenje, počevši od 24. juna do 11. avgusta 2019 godine. Pijavljene fotografije će biti predstavljene na posebnom sajtu posvećenom ovom takmičenju, na kojem će svi korisnici, uključujući i učesnike takmičenja, moći da glasaju za svoje omiljene slike do 18. avgusta 2019. U sledećoj fazi, najbolja dela će ocenjivati pažljivo sastavljeni žiri koji se sastoji od eksperata i uglednih fotografa.

Pobednik takmičenja će dobiti nagradu od 10 000 evra, Huawei MateBook 13, Watch GT, kao i kod za elektronski vaučer u iznosu od 250 dolara za TripAdvisor.

Pobednik svake kategorije osvaja nagradu od 2 000 evra, Huawei MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro, kao i kod za elektronski vaučer u iznosu od 250 dolara za TripAdvisor.

Drugoplasirani u svakoj kategoriji – Huawei P30 Pro.

Trećeplasirani u svakoj kategoriji – Huawei P30.

Pobednik prema izboru publike će dobiti Huawei P30 Pro i Watch GT.

Tehnologija vam pomaže da otkrijete neotkrivenu lepotu prirode...

Sve što je potrebno je da se osvrnete, pogledate oko sebe i primetite do tada neprimećeno, da biste stvorili veličanstvenu fotografiju ili video snimak koji prikazuje ljubav pomoću uređaja koji je sa vama sve vreme: pametnog telefona.

Zahvaljujući kvalitetnom pametnom telefonu, kao što je Huawei P30 Pro, sada možete u vidu fotografije ili videa visokog kvaliteta da zabeležite sve što se nalazi oko vas. Jedino ograničenje je vaša mašta.

Izvor: Huawei

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Gears 5 multiplejer će nuditi tečnu i brzu borbu

Xiaomi Mi A3 će biti predstavljen 17. jula

10104
10105
10106
10107
10108
10109