Greška

Došlo je do greške.

Osetite moć povezanosti koju donosi Galaxy ekosistem

26.09.2022 14:33 | 0 Mobile
Osetite moć povezanosti koju donosi Galaxy ekosistem

Unutar aplikacija omogućeno je iskustvo kontinuiteta, tako da se možete prebaciti sa svog pametnog telefona na tablet ili obrnuto, bez ponovnog pokretanja aplikacije.

Na primer, ovo pomaže kada pretražujete na pametnom telefonu, ali želite da nastavite ono što radite na većem ekranu. Ili možda kupujete online na svom tabletu i želite da se prebacite na pametni telefon radi plaćanja. Ako otvorite "Nedavne aplikacije" u donjem levom delu tableta, videćete nedavno korištene aplikacije.

Ako otvorite “Samsung Internet” u donjem desnom uglu tableta, pojavljuje se ista web stranica sa vašeg pametnog telefona, tako da možete nastaviti kupovinu. Takođe, možete prelaziti sa pametnog telefona na tablet i sa tableta na pametni telefon koristeći isti postupak sa aplikacijom “Samsung Notes” i nastaviti rad.

Automatski prekidač za Galaxy Buds

Uz Galaxy Buds2 Pro sada je moguće neprimetno prelaziti sa Galaxy pametnog telefona na Galaxy tablet, i obrnuto. Samsung je razvio novi okvir za povezivanje zasnovan na Bluetooth Low Energy, ili BLE tehnologiji, koji omogućava komunikaciju zvuka između uređaja koji su u blizini i koji su povezani na Galaxy Buds2 Pro, omogućavajući besprekorno iskustvo.

Na primer, ako želite da se prebacite sa svog pametnog telefona na tablet dok gledate film, možete se lako prebaciti bez potrebe da ručno menjate Bluetooth vezu. Ako dobijete poziv dok gledate YouTube na svom Galaxy tabletu, vaš Galaxy Buds2 Pro će se automatski prebaciti na pametni telefon.

GalaxyEcosystemZFold4ZFlip4Watch5Buds2Pro_2.jpg

Čućete melodiju zvona na svojim Buds2 Pro slušalicama i možete da odgovorite na poziv tako što ćete ih jednom dodirnuti ili tako što ćete pritisnuti dugme „Pozovi“ na ekranu pametnog telefona. Kada prekinete vezu, ona će se automatski vratiti na tablet, tako da možete nastaviti da uživate u videu. Veze između vaših slušalica i mobilnih uređaja mogu se automatski prebacivati pod određenim okolnostima.

Deljenje tastature tableta

Spoljna tastatura tableta može se koristiti između Galaxy pametnih telefona i tableta.

Da biste koristili tastaturu na svom pametnom telefonu, potrebno je samo da dovršite jednokratnu jednostavnu registraciju. Ako istovremeno pritisnete tastere "Cmd" i "Lang" na tastaturi, na vašem pametnom telefonu će se pojaviti iskačući prozor za povezivanje tastature.

Kada je odaberete, spoljna tastatura tableta će se automatski povezati sa vašim pametnim telefonom. Nakon toga možete jednostavno kucati na pametnom telefonu, pisati beleške, pretraživati web i slati tekstualne poruke koristeći tastaturu. Kada bude potrebno da se vratite na tablet, možete ponovo pritisnuti tipke "Cmd" i "Lang".

Kao i druga Samsung BLE iskustva, Samsung ekskluzivna tehnologija pruža iskustva deljenja tastature uz sigurnu autentifikaciju između uređaja i razmenu informacija o povezivanju tastature.

7_GalaxyZFold4andZFlip4_2.jpg

Vrhunski preklopni telefoni

U novom Galaxy ekosistemu posebno mesto zauzimaju Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4, koji su spoj impresivne tehnologije pametnih telefona i inovativnog dizajna. Galaxy Z Fold4 poseban je po tome što rasklopnim mehanizmom pametni telefon klasične veličine može pretvoriti u kompaktni i snažni tablet za maksimalnu produktivnost, dok Galaxy Z Flip4 donosi stil i praktičnost koja lako stane u svačiji džep, bez žrtvovanja performansi.

Galaxy Z Flip4 unapređuje funkcije omiljene među Samsung korisnicima, što ga čini savršenim uređajem za lično izražavanje.

Galaxy Z Fold4 rezultat je stalnih inovacija u oblasti pametnih telefona Samsung Galaxy i najmoćniji Samsung pametni telefon do sada. On kombinuje Samsung ekspertizu u mobilnoj tehnologiji i predstavlja uređaj sa povećanom funkcionalnošću, bilo da je otvoren, zatvoren ili u Flex režimu rada. Isto tako, ovo je prvi uređaj sa Androidom 12L, specijalnom verzijom Androida koju je kreirao Google za velike ekrane, uključujući sklopive uređaje.

6_GalaxyZFold4andZFlip4_2.jpg

Promo period

Ono što je odlična stvar je što sve ovo veoma lako možete isprobati, jer uz kupovinu Samsung Galaxy Z Flip4 5G ili Samsung Galaxy Z Fold4 5G telefona, izvršenu u promotivnom periodu od 12.09.2022. zaključno sa 16.10.2022. godine, ostvarite pravo na poklon Samsung Galaxy Watch5 44 mm u grafitnoj boji ili Samsung Galaxy Watch5 40 mm u ružičasto-zlatnoj boji. Takođe, uz kupovinu telefona iz Galaxy S22 serije, tokom promotivnog perioda, ostvarujete pravo na poklon Galaxy Buds2 slušalice u grafitnoj boji. Za ostvarivanje prava na poklon potrebno je registrovati se putem Samsung Members aplikacije putem kupljenog pametnog telefona u sklopu promocije najkasnije do 30. oktobra 2022.

Više informacija o promociji pronađite na ovom linku.

PR tekst

Vrhunske performanse - Comtrade Black AMD Gaming SE (video)

AMD Ryzen 9 7950X overklokovan na 6,5 GHz na svim jezgrima

10104
10105
10106
10107
10108
10109