Greška

Došlo je do greške.

Oseti magiju Honor Blue Xmas: Budi i ti deo najvećeg hip hop događaja godine

08.01.2018 12:30 | 0 Biznis IT
Oseti magiju Honor Blue Xmas: Budi i ti deo najvećeg hip hop događaja godine


Saopštenje za javnost

Podbrend kompanije Huawei, Honor, pokrenuo je online konkurs u saradnji sa kompanijom Telenor i muzičkom izdavačkom kućom Universal Music pod nazivom Blue Xmas, koji će srećnog dobitnika po izboru predstavnika žirija odvesti na najveći hip hop događaj godine i to u Berlin!

Veliki broj vas makar jednom u životu poželeo je da bude na mestu poznate hip hop zvezde i vidi naslovnu fotografiju albuma sa svojim likom. Evo prilike da svi vide ono o čemu dugo sanjate!

Svi koji žele da učestvuju u Honor Blue Xmas konkursu potrebno je da naprave fotografiju koju bi, da su muzička zvezda, imali kao fotografiju svog albuma, uploaduju je na Honor mikrosajt www.bluexmas.rs i ostave svoje lične podatke kako bismo vlasnika pobedničke fotografije po završetku konkursa kontaktirali.

Poznati Honor ambasadori, muzička zvezda Sajsi MC, fotograf Katarina Batuta i streetball freestyler Nemanja Blažić Tricky, naći će se u ulozi žirija i obaviti težak zadatak odabira pobednika konkursa koji će osvojiti nezaboravno VIP putovanje u Berlin na najveći hip hop događaj godine.

Konkurs traje do 10.01.2018.

Budi hrabar – učestvuj!

#forthebrave #bluexmas #honor9

Izvor: Honor

Novi LG premijum telefon bi mogao biti objavljen tek u aprilu

Asus predstavio zanimljive hardverske dodatke tokom CES sajma

10604
10605
10606
10607
10608
10609