Greška

Došlo je do greške.

Originalni The Witcher dobija Unreal Engine 5 rimejk

27.10.2022 09:52 | 0 Games
Originalni The Witcher dobija Unreal Engine 5 rimejk

Prema najavljenim planovima, The Witcher igra ima kodni naziv „Canis Majoris“, razvija se u Unreal Engine 5 okruženju i na njoj radi eksterni studio Fool’s Theory. Ovaj studio radi pod supervizijom CD Project Red, a igra je još uvek u ranim fazama razvoja, tako da ćemo do premijere sačekati bar dve godine.

Za one koji ne znaju, Fool’s Theory ekipa je radila na The Witcher 2: Assassins of Kings i The Witcher 3: Wild Hunt igrama.

 

 

Za one koji su zaboravili, originalni The Witcher je izašao 2007. godine i, iako nije imao slavnu karijeru dok svetlo dana nije video The Witcher 3, ova igra je označila početak jedne veoma popularne serije i gara, a kasnije i igrane serije, čije dve sezone ste mogli da pratite na Netflix platformi.

Zanimljivo je da je originalni The Witcher izašao samo za PC i Mac, dok su PS3 i Xbox 360 verzije najavljene, ali nikada nisu ugledale svetlo dana. Naravno, sa velikom popularnošću konzola, vrlo je verovatno da će CD Project Red predstaviti novi rimejk i za moderne konzole.

Taman dok čekate rimejk, CD Project Red je objavio da će The Witcher 3: Wild Hunt izaći do kraja godine za PS5 i Xbox Series X i S, a najavljen je i The Witcher 4.

 

Potvrđeno: budući iPhone telefoni će dolaziti sa USB-C konektorom

Na Stade de France muk - Philips Evnia (video)

10404
10405
10406
10407
10408
10409