Originalni Nokia X trio telefona dobija nadogradnju softvera

Nokia X trio telefona dobija softversko ažuriranje. U pitanju je nekoliko funkcija iz verzije 2.0, koje su portovane na Nokia X, Nokia X+ i Nokia XL.

Nokia X trio telefona dobija softversko ažuriranje. Ne radi se o Nokia X Platform 2.0, koji nikada neće ni stići na ove telefone. U pitanju je nekoliko funkcija iz verzije 2.0, koje su portovane na Nokia X, Nokia X+ i Nokia XL. Korisnici sada mogu uživati u novom app switcheru, a moguće mu je pristupiti preko tastera u sekciji za obaveštenja. Aplikacije se mogu i zatvoriti klikom na “X” u switcheru. Dodatni Microsoft servisi su dodati na Nokia X telefone – Outlook, OneDrive i OneNote su integrisani u platformu, a i Nokia Store ažuriranje je deo novog apdejta. Kao što znamo od nedavno, Nokia X platforma je praktično mrtva a Microsoft je najavio da će svi planirani X telefoni preći na Windows Phone. Što se postojeće originalne trojke tiče, male su šanse da će ova tri uređaja biti uključena u ovu tranziciju.Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi