Greška

Došlo je do greške.

Origin smestio Xbox, PlayStation, Switch i gejming PC u jedno kućište (video)

23.07.2019 17:20 | 0 Games
Origin smestio Xbox, PlayStation, Switch i gejming PC u jedno kućište (video)


Bez obzira na to da li pripadate taboru Xbox, PlayStation ili PC gejmera, Origin PC ima rešenje za sve. Kompanija, koja je poznata po kreiranju prilagođenih računara i komponenti, je uspela da sve navedene platforme (plus Nintendo Switch) smesti u jednu mašinu.

U proslavi kompanijinog desetog rođendana (kao i kako bi proslavila pola PC, pola Xbox 360 Big O desktop), Origin PC je kreirao ogroman novi prilagođeni PC, u koji su smeštene sve najjače konzole na tržištu: Xbox One X, PlayStation 4 Pro i Nintendo Switch. Ovaj proces, kako je i objašnjeno u videu, je zahtevao značajne modifikacije kućišta, ubacivanje prilagođenih sistema hlađenja i veliki broj koncept dizajna. U ovu kreaciju je čak ubačen i Ethernet svič, individualni USB 3.0 portovi za svaku konzolu i 2TB SSD-ovi za više skladišta i brže učitavanje igara.


Mana ovog sistema je to što nije dostupan za kupovinu, a čak i da jeste sigurno bi imao izuzetno visoku cenu što znači da ne bi bio previše prihvaćen od strane gejming populacije. Ipak, radi se o veoma zanimljivom rešenju, koje služi za demonstriranje posvećenosti Origin PC-a modiranju i prilagođavanju PC rešenja.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Xiaomi nagoveštava Black Shark 2 Pro

Honor 9X i 9X Pro predstavljeni: Kirin 810 čipset, pop-up kamera

10404
10405
10406
10407
10408
10409