Greška

Došlo je do greške.

Oppo zaštitio naziv za Find Z, koji stiže uz Snapdragon 855

04.02.2019 12:40 | 0 Mobile
Oppo zaštitio naziv za Find Z, koji stiže uz Snapdragon 855


Prema svemu sudeći, naslednik Oppo Find X telefona će nositi naziv Oppo Find Z. Oppo je zaštitio naziv kod EUIPO (European Union's Intellectual Property Office).

Pored ovoga, na Geekbenchu se pojavio Oppo Find Z sa Snapdragon 855 čipsetom, čime se dodatno potvrđuje postojanje uređaja. S obzirom na to da koristi Qualcommov najnoviji čipset, očekuje se i podrška za Qualcomm X50 5G modem, što bi značilo da je ovo prvi 5G telefon kompanije Oppo.

Pogledajte još: Oppo sprema telefon sa punch hole otvorom za selfi kameru


Očekuje se da će Find Z implementirati novu 10x zoom kameru kompanije Oppo, kao i da će imati senzor otiska ispod displeja. Pomenuta kamera kombinuje 5x kameru u periskop stilu kompanije Oppo, zajdeno sa ultraširokom sekundardnom kamerom. Postojaće i treći senzor, koji je 3D ToF i koristiće se za AR. Pomenuti in-display senzor otiska pokriva veću oblast i istovremeno prepoznaje do dva otiska. Na kraju, telefon bi trebalo da koristi 50W Super VOOC opciju punjenja.

Ne očekuje se da će Oppo Find Z biti završen do početka MWC 2019 događaja, tako da će najverovatnije biti prikazan na posebnom događaju kasnije tokom godine.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Novi Sony patent bi mogao označiti PS5 kompatibilnost sa starijim konzolama

Google Chrome dobija opciju grupisanja tabova

10104
10105
10106
10107
10108
10109