Greška

Došlo je do greške.

Oppo sutra predstavlja i nove AR naočare

16.11.2020 14:36 | 0 Mobile
Oppo sutra predstavlja i nove AR naočare

 

Oppo AR naočare treba da budu predstavljene 17. novembra zajedno sa novim koncept telefonom i AR aplikacijama. Kompanija je domaćin namenskog događaja Oppo Inno Dai 2020 u Kini, a sada je potvrdila da će tada biti predstavljene AR naočare. Ovaj futuristički IoT proizvod je najavljen u posteru i izgleda poput sunčanih naočara koje svi nosimo. Oppo AR naočare će verovatno doći sa mnoštvom ugrađenih senzora koji omogućavaju nesvakidašnje iskustvo za korisnike. Pored AR naočara, Oppo je takođe najavio dolazak koncept telefona, koji će možda imati neke inovacije na ekranu.

Kompanija je Weibo mreži saopštila da će predstaviti Oppo AR naočare tokom svog Inno Day 2020 događaja 17. novembra. Najavni poster ima fotografiju naočara i pokazuje da Oppo AR naočare izgledaju slično sunčanim naočarima. Oko ivica su metalni okvir i dodatni crni okviri koji sprečavaju ometanje od strane okoline. Trebalo bi da izgleda kao da nudi upečatljivo iskustvo, a Weibo post kaže (prevedeno): „Uživajte u iskustvu velikog ekrana od 90 inča“.

 

Povezana vest: Oppo sprema pametni telefon sa vertikalno proširivim ekranom

 

Na Oppo Inno Day 2020 događaju 17. novembra, kompanija takođe želi da predstavi konceptni telefon. Weibo najava sugeriše da izgleda da nudi inovativan izgled ekrana. Nudi se delimičan uvid u telefon i videće se kao da ima zakrivljene ivice. U svakom slučaju, ovo će biti samo konceptni telefon i ne očekuje se da će se komercijalno lansirati.

Pored ovih proizvoda, Oppo je takođe najavio dolazak AR aplikacije za prostorno računanje koja izgleda nudi zanimljiv pogled u virtuelni svet. Više detalja o ovome takođe treba očekivati tokom sutrašnjeg događaja.

Izvor: Gadgets 360

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Oppo sprema pametni telefon sa vertikalno proširivim ekranom

Još jedna ozbiljna tužba protiv Apple-a u Evropi

10104
10105
10106
10107
10108
10109