Greška

Došlo je do greške.

Oppo sprema telefon sa punch hole otvorom za selfi kameru

28.01.2019 13:50 | 0 Mobile
Oppo sprema telefon sa punch hole otvorom za selfi kameru


Prošle godine, kineski smartfon proizvođač Oppo je bio među prvima koji su predstavili telefon sa punim ekranom - Oppo Find X. Kako bi integrisao selfi kameru, telefon je imao pop-up kameru. U međuvremenu, proizvođači kao što su Samsung i Huawei su predstavili telefone sa punim ekranom, koji implementiraju punch hole kamera dizajn. Očekuje se da Oppo tokom 2019. godine objavi sličan telefon.

Novi patent pokazuje da Oppo možda planira da integriše različite ikonice za aplikacije pored otvora za kameru. Dva patenta za kompaniju Oppo Guangdong Mobile Communications su objavljena 16. januara, od strane WIPO organizacije.

oppo2_12.jpg


Dizajn patent, sa nazivom "mobilni telefon sa interfejsom za ikonice aplikacija", prikazuje Oppo telefon punog ekrana sa punch hole kamerom. Selfi kamera je smeštena u gornji levi ugao displeja. Levo, a posebno desno od otvora, smeštene su različite ikonice za aplikacije. Patent prikazuje ukupno pet aplikacija, od kojih je jedna prednja kamera.

Svajpovanjem u vrhu displeja, pojavljuju se ikonice. Korisnik može da skroluje kroz njih, omogućavaju da se više ikonica pojavi. Ikona za kameru će uvek stajati na istom mestu.

Izvor: LetsGoDigital, Foto: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Intel patentirao sopstveni savitljivi telefon

Android Q bi mogao podržavati tehnologiju prepoznavanja lica za kupovine i logovanje u aplikacije

10104
10105
10106
10107
10108
10109