Greška

Došlo je do greške.

Oppo Reno7 tizer prikazuje svetlo zadnje kamere koje će mnogi voleti

24.11.2021 09:15 | 0 Mobile
Oppo Reno7 tizer prikazuje svetlo zadnje kamere koje će mnogi voleti

 

Trendovi dizajna pametnih telefona dolaze i odlaze, a ponekad to znači da napravite neka neprijatna podešavanja, bilo da je to opraštanje od analognog priključka za slušalice ili se naviknete na prisustvo ureza na ekranu. Možda je jedna od najdražih hardverskih karakteristika koja nas je uglavnom mimoišla je upotreba LED lampica za obaveštenja. Iako će se većina nas zadovoljiti AoD-ovima ili drugim softversim zamenama, izgleda da bi jedan proizvođač mogao da ima novi pogled na ideju, jer se pojavio zanimljiv tizer o predstojećem Oppo Reno7.

Oppo Reno7 serija (Pro modul prikazan na slici) trebalo bi da bude lansiran u Kini kasnije ove nedelje, a dosta detalja o hardveru se već pojavilo, javlja Android police. Ali možda najzanimljiviji uvid koji smo do sada dobili tiče se onoga što se dešava oko paketa zadnje kamere telefona:

 

tvit.jpg


Tekst na ovoj slici nam govori o prvom svetlu u industriji koje „diše“, ali da li to znači da će se koristiti za obaveštenja? U najmanju ruku, dok „prstenasta svetla“ za kamere mogu biti vrlo atraktivna, veličina i postavljanje uz ivica sistema kamera, koje vidimo ovde, se čini neprikladnim za takvu svrhu. Srećom, tipster pomaže da se malo rasvetli situacija, i da mu verujemo da će ovo ipak biti korišćeno kao svetlo za obaveštenja.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Pojavio se deo spiska linije prenosivih Samsung uređaja za sledeću godinu

WhatsApp testira kontrolu reprodukcije audio poruka

10104
10105
10106
10107
10108
10109