Greška

Došlo je do greške.

Oppo Reno7 na fotografiji uživo otkriva novi dizajn kamere

18.11.2021 11:05 | 0 Mobile
Oppo Reno7 na fotografiji uživo otkriva novi dizajn kamere

 

Neko je otkrio javnosti sledećeg naslednika Oppo Reno serije. Curenje pokazuje da se Oppo Reno7 pojavio zajedno sa novim sistemom kamera, a neke specifikacije i karakteristike su takođe primećene po internetu.

Ovaj Oppo uređaj će biti u sledećoj premijum seriji, Oppo Reno liniji. Prema informacijama, deluje kao odličan uređaj, a pored toga i izgleda veoma lepo, i sigurno će privući dosta pažnje

Kao što možete videti na referentnoj slici, uređaj izgleda veoma lepo. Glavni deo uređaja prati Appleove stope serije iPhone 12. Šta više, vidimo ravnu pozadinu sličnog stila, izbočeni komad kamere, a posebno ravne sjajne strane i mat zadnje staklo, prenosi Techboilers. Međutim, telefon takođe izgleda prilično mali što ukazuje da je ovo osnovni model.

Izbočina kamere je dvobojna sa 4 vidljiva senzora. Brendiranje je veoma malo, može se primetiti samo jedan mali logo na desnom donjem delu uređaja.

 

opporeno7_1.jpg

 

Očekuje se da će uređaj koristiti Dimensity 900 čipset, sa 8/12GB ram-a i do 256GB memorije. Štaviše, očekuje se da će uređaj dobiti 6.1″ AMOLED 90Hz ekran. S druge strane, čini se da je baterija manja ćelija od 4000 mAh.

Telefon ima glavni senzor od 64MP, ultra-široki od 12MP, telefoto od 12MP i na kraju senzor dubine/makro.

Pored toga, OPPO takođe radi na RGBW senzoru. Zajedno sa komercijalnim RGBW senzorima i hardverskim 5-osnom anti-shake tehnologijom, OPPO dalje radi na RAW Plus i anti-shake, front-end tehnologiji na softverskoj strani. Možemo očekivati ozbiljne rezultate iz Oppo-ovih kamera.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Predstavljeni Huawei Watch GT Runner, MateBook E, MateStation X i VR Glass 6DoF

Mediatek Dimensity 2000 pokazuje rekordne rezultate na AnTuTu benchmarku

10104
10105
10106
10107
10108
10109