Oppo prikazao prototip svog savitljivog telefona

Kineska kompanija je prikazala prototip svog fleksibilnog uređaja

Savitljivi – fleksibilni – preklopni telefoni su trend na početku 2019. godine, a u trku sa zvučnijim imenima kao što su Samsung, Huawei i drugi, upušta se i Oppo. Kineska kompanija je prikazala prototip svog fleksibilnog uređaja.Brian Shen, potpredsednik kompanije Oppo, je na Weibo stranicama objavio fotografije prototipa savitljivog uređaja. On je istakao da je u pitanju demo model, kao i da tehnologija još uvek ne donosi velika poboljšanja u korisničko iskustvo, tako da Oppo još uvek nema u planu da komercijalno objavi telefon.
oppo2_13.jpgVidljivo je da je telefon poprilično sličan onome što je prikazao Huawei sa svojim Mate X modelom: veliki displej koji se sklapa ka spolja, kreirajući dva zasebna ekrana. Tu je i izbočina u kojoj su smeštene kamere i logo u vertikalnom sistemu.
 
Pogledajte još: Oppo sa 10x zoom i 48MP glavnom kamerom stiže u drugom tromesečju
Iako nisu objavljene specifikacije uređaja, primetna su dva senzora iznad dual-LED blica. Takođe, sa strane bi se mogao naći senzor otiska prsta, ispod tastera za zvuk.Izvor: GSMArena
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi