Greška

Došlo je do greške.

Oppo ima novi koncept telefon koji se trostruko savija

14.12.2020 10:22 | 0 Mobile
Oppo ima novi koncept telefon koji se trostruko savija


Oppo je prikazao još jedan savitljivi telefon. Kineska kompanija još uvek nije objavila fleksibilni telefon koji je masovno dostupan na tržištu, ali je prikazala nekoliko novih dizajna u vidu koncepata. Najnoviji koncept stiže u obliku modela koji se trostruko savija.

Oppo je ovaj telefon razvio u saradnji sa japanskim dizajnerskim studiom Nendo. Uređaj je nazvan "Slide Phone", a novi koncept model se lako može smestiti u dlan, zahvaljujući svom dizajnu sa trostrukim savijanjem.

Telefon se u svojoj preklopljenoj formi, koja nudi ekran od 1.5 inča, može koristiti za proveravanje obaveštenja, odgovaranje na pozive ili pristupanje plejeru za reprodukciju muzike.

oppo2_32.jpg


Dodatno otvaranje (slajdovanje) ekrana otkriva 3.15-inčni displej, za koji Oppo tvrdi da je dovoljno dobar za kreiranje fotografija ili lagan gejming. Na kraju, poslednje rasklapanje otkriva 7-inčni displej, koji ima minimalne okvire. Ovaj format ima neobičan odnos stranica, koji je dugačak i uzak ali se može koristiti za multitasking.

 

Pogledajte još: Oppo istražuje ideju telefona sa zamenjivim kamera modulima


Oppo uz ovaj Slide Phone koncept telefon nudi i podršku za stylus pametnu olovku, koja se može ubaciti u telo telefona. Za optiku se koriste tri kamere i LED blic.

Izvor: PocketNow

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei potvrdio Nova 8 seriju za 23. decembar, kao što je i najavljivano

LG Rainbow i LG Q83 bi mogli stići tokom prve polovine 2021. godine

10104
10105
10106
10107
10108
10109