Greška

Došlo je do greške.

Oppo predstavio prototip kamere na uvlačenje na Inno Day 2021 događaju

15.12.2021 09:15 | 0 Mobile
Oppo predstavio prototip kamere na uvlačenje na Inno Day 2021 događaju

 

Prvi dan Oppo Inno Day-a je završen i videli smo nekoliko značajnih događaja na sceni sa novim Air Glass AR monoklom i MariSilicon X NPU.

Pored ovih, Oppo je takođe predstavio svoj prototip uređaja za uvlačenje zadnje kamere. Veliki napredak ovde je to što je Oppo uspeo da ugradi veliki 1/1,56 inča 50MP Sony IMX766 senzor u telefon debljine 8,26 mm. Jedna mana je ta što je fensi tehnologija dostupna samo kada se kamera uvuče, tako da je beskorisna u svom stacionarnom položaju.

 

 

Što se tiče upotrebe senzora koji se pokreće, on omogućava veću udaljenost između senzora i stvarnog sočiva. Ekvivalentni modul od 50 mm nudi 2x optički zum koji beleži više detalja sa glavnog senzora u poređenju sa običnim telefoto modulom.

Još jedna dodatna prednost dolazi u portretnim snimcima koji nude prirodniji izgled i bolje odvajanje subjekta i njegove kose.

 

 

Oppo takođe hvali superiorni odnos signala i šuma iz svojih zumiranih snimaka, što je posebno korisno za noćne snimke. Cela naprava i njeni pokretni delovi otporni su na prskanje i prašinu i mogu se automatski povući za 0,6 sekundi ako se uređaj ispusti. Oppo planira da ovu tehnologiju donese na svoje buduće uređaje, iako nisu dali vremenski okvir kada bi se to moglo dogoditi, javlja GSM Arena. 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Honor X30 se pojavio na fotografijama uživo, dva dana pred zvaničnu objavu

Samsung Galaxy Tab S8+ prošao Geekbench-a sa Snapdragon 8 Gen 1

10104
10105
10106
10107
10108
10109