Opera za Android implementira Crypto Wallet funkciju (video)

Funkcija će korisnicima olakšati skladištenje ili transfer njihovih digitalnih valuta

Opera svojom najnovijom objavom pokazuje da kriptovalute postaju sve više mejnstrim. Primećeno je da Opera i sama planira da se uključi u svet kriptovaluta, do određenog stepena.Opera ne planira objavu sosptvene kriptovalute ili ICO-a, ali je u planu implementacija “Crypto Wallet” funkcije u pregledač, koja će korisnicima olakšati skladištenje ili transfer njihovih digitalnih valuta.
 
Pogledajte još: Opera 50 objavljena sa zaštitom od rudarenja kriptovaluta
Crypto Wallet će na početku biti dostupan samo Opera Android korisnicima, a funkcionisaće uglavnom poput drugih novčanika za kriptovalute koji postoje. Korisnici mogu da prebacuju novac iz novčanika u novčanik, da plaćaju za proizvode i usluge onlajn gde god su podržane kriptovalute koje imaju. Plaćanja će se “upisivati i prenositi” durektno preko same Opere.

Crypto Wallet koristi ugrađeni sistem sa lozinkama i verifikacijom na telefonu, kako bi se valute držale na sigurnom mestu. Za sada ne deluje da postoji neki format verifikacije u dva koraka.Trenutno je Crypto Wallet dostupan u formi opcione bete.Izvor: TechSpot
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi