Greška

Došlo je do greške.

Opera Touch za Android dobija tamnu temu i druga poboljšanja

24.09.2018 18:03 | 3 Software/Web
Opera Touch za Android dobija tamnu temu i druga poboljšanja


Opera planira da donese svoj Touch mobilni browser na iOS uređaje u nekom trenutku tokom narednog meseca. Do tada korisnici mogu da učestvuju u privatnoj beti, ukoliko pregledač žele da isprobaju na svojim iPhone uređajima.

U međuvremenu, Opera Touch korisnici nastavljaju da dobijaju nove funkcije i poboljšanja na Android platformi. Najnovije ažuriranje, koje su objavili developeri, donosi dugo očekivanu tamnu temu, kao i ispravke bagova i poboljšanja stabilnosti.Kako bi se omogućio tamni mod, potrebno je otići u Seting meni u gornjem desnom uglu i iskoristiti toggle za "Dark theme" uključivanje/isključivanje. Potrebno je imati na umu da neki sajtovi ne podržavaju tamnu temu, tako da korisnici na njima neće primetiti razliku, ali za mnoge druge ovo je korisna karakteristika.

Ostale izmene nisu zabeležene u novom ažuriranju, koje zato donosi veliki broj ispravki bagova i poboljšanja stabilnosti browsera. Opera Touch za Android je dostupan preko Google Play prodavnice.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Uros Neregistrovan korisnik
Koristim ga vec neko vreme,usao bio u chrome i vidim da je nabio bio 700mb cache-a i ono obrisem sve podatke i performanse su se cak i povecale u igrama,jer ovaj s450 sa adreno-om 506 i nije neki soc za gaming,udjem posle 2,3 dana ista prica i onda ga disable-ujem i instaliram njega.Prezadovoljan sam,topla preporuka.
Dzoni X Novi član postova: 128
opera touch je odličan browser

EA objavio planove za demo i rani pristup Anthem igri

Android platforma proslavlja deseti rođendan

10504
10505
10506
10507
10508
10509