Greška

Došlo je do greške.

Opera Touch dobija dva zanimljiva poboljšanja

26.07.2019 11:30 | 0 Software/Web
Opera Touch dobija dva zanimljiva poboljšanja


Kompanija Opera Software je objavila novo ažuriranje za svoj Opera Touch veb pregledač za mobilne uređaje. Sa najnovijim ažuriranjem, korisnici mogu da pregledaju tabove u okviru Fast Action Button-a, a moguće je i gašenje ugrađenog ad blockera za određene sajtove.

Opera Touch u dnu browsera poseduje Fast Action Button, koji je lako dostupan, a sadrži skener QR kodova, taster za pretragu veba i sve otvorene tabove. Kako bi se olakšao rad, Opera Touch sada omogućava da korisnik pomera prst preko tab mehurića i pregleda šta je otvoreno u svakom tabu. Pomeranje prsta preko oblasti taba sa desne strane, daje pregled nedavno otvorenih tabova.

 

Pogledajte još: Opera Touch za Android dobija tamnu temu i druga poboljšanja


Druga velika izmena u ovom ažuriranju jeste mogućnost da se na odobrenu listu dodaju specifični sajtovi iz ugrađenog ad blockera, što korisniku daje lak način da podrži finansiranje sajta ukoliko to želi. Takođe, ovo je korisna opcija ukoliko naiđete na sajt koji vas primorava da omogućite prikaz reklama kako biste posećivali sajt.

Ukoliko želite da isprobate nove funkcije, biće vam potreban Opera Touch 1.10.0 za iOS ili Opera Touch 1.20.0 za Android.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Da li se Nokia 9 PureView savija? (video)

Microsoft će usporiti svoju objavu većih Windows 10 nadogradnji

10504
10505
10506
10507
10508
10509