Greška

Došlo je do greške.

Opera GX je pregledač namenjen gejmerima, stiže kasnije tokom godine

12.06.2019 20:30 | 0 Software/Web
Opera GX je pregledač namenjen gejmerima, stiže kasnije tokom godine


Opera je najavila novi browser za Windows PC, koji je kreiran specifično za gejmere. Opera GX pregledač je dizajniran kako bi korisnicima omogućio da kontrolišu upotrebu memorije i CPU-a na scojim računarima, kako bi alocirali više resursa u gejming ili streaming i poboljšali korisničko iskustvo.

Korisnici mogu da podese ove limite tako što će pomerati krugove u kontrolnom panelu browsera. Postoji opcija prilagođavanja izgleda browsera. Tu je i Twitch integracija koja omogućava gejmerima da se uloguju u Twitch direktno iz pregledača. Ovo se radi iz Opera GX sidebara, a korisnici će potom dobijati obaveštenja kada se steramer kojeg prate počne sa prenosom uživo.

Browser uključuje i GX Corner, prostor dodeljen svim stvarima koje su u vezi sa gejmingom, poput gejming vesti, popusta na igre i opremu, kao i nove objave igara.

opera2.jpg


Kada je dizajn u pitanju, gejming browser nudi opciju podešavanja obeležene boje izborom od 10 sugerisanih boja. Prilagođavanje je moguće izborom između 16 miliona mogućnosti, zahvaljujući naprednoj funkciji izbora boja.

Opera ističe da gejming browser zadržava i sve funkcije koje ima i standardan pregledač. Tu je i Razer Chroma integracija, koja menja boju tastature, miša i drugih Razer Chroma elemenata.

Rani pristup Opera GX pregledaču je dostupan od danas, a zvanična objava je planirana za kasniji period tokom godine.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Fotografija telefona iz dolazeće LG W serije

Xiaomi Mi 9T i Mi Smart Band 4 zvanično stižu u Evropu

10504
10505
10506
10507
10508
10509