Greška

Došlo je do greške.

Onlajn pucačina smeštena u Prvi svetski rat besplatna na Epic Games

23.07.2022 15:09 | 0 Games
Onlajn pucačina smeštena u Prvi svetski rat besplatna na Epic Games

 

Ove nedelje kompanija Epic Games predstavila je publici dve nove video igre besplatne za preuzimanje – Tannenberg i Shop Titans. Tu smo da vam pomognemo da se odlučite da li su vredne vašeg vremena ili je Epic počeo da poklanja naslove koji nisu vredni vaše pažnje, pa čak ni za nula dinara vašeg teško zarađenog novca.

Tannenberg

Prva među video igrama koje su besplatne ove nedelje na Epic Games Store jeste Tannenberg, pucačka igra sa perspektivom iz prvog lica koja je smeštena u period Prvog svetskog rata. Vi ste jedan boraca na neslavnom istočnom frontu koji se nadmeće za kontrolu nad nekolik ključnih sektora raštrkanih kroz mapu. Osvajanjem ovih različitih delova mape dobijate određenu taktičku prednost za ostatak partije, što čini borbu između Ruske imperije i tadašnjeg Nemačkog carstva zanimljivijom i dinamičnijom.

 

tnbg_10.jpg

 

Postoji sedam timova, više od 50 unikatnih tipova oružja, osam ogromnih mapa na kojima možete da se nadmećete, kao i maksimalno 64 igrača. Pored toga, tu je i podrška za botove kojima upravlja AI što vam donosi slobodu i ukoliko želite da iskusite sve što ova video igra ima da ponudi bez potrebe da je igrate sa drugim ljudima.

Celokupna video igra, kako i njen sam naziv govori, inspirisana je bitkom kod Tanenberga koja se dogodila u ranoj fazi Prvog svetskog rata u periodu između 17. avgusta i 2. septembra 1914. godine. Mape koje ova video igra donosi kombinuju jezera, šume, brisani prostor i snegom prekrivene ravnice kako bi vam pružila raznovrsnost i visok nivo izazova tokom svake partije. Ukoliko nas pitate, ovo je svakako nešto što bi trebalo da probate.

Shop Titans

Sa druge strane nalazi se još jedna video igra koju baš i ne možemo da preporučimo svim srcem. Ovaj naslov je i inače besplatan za preuzimanje, ali ovoga puta Epic Games donosi nekoliko ekskluzivnih predmeta za koje biste inače morali da izdvojite pravi novac kako biste ih kupili. Shop Titans stavlja vas u ulogu vlasnika prodavnice sa magičnom opremom, a vaš zadatak je da nove predmete proizvodite i prodajete herojima željnim avanture. Sve ovo podseća na neku lošu igru za mobilne uređaje.

 

6aea78b50326422da2a12a270cffc06a.jpg

Samsung se odupire tajvanskom gigantu TSMC, niče 11 novih postrojenja

Vesnik promena - Honor Watch GS 3 (video)

10404
10405
10406
10407
10408
10409