Greška

Došlo je do greške.

OnePlus Watch specifikacije su se pojavile pred objavu pametnog sata

17.03.2021 11:09 | 0 Mobile
OnePlus Watch specifikacije su se pojavile pred objavu pametnog sata


OnePlus Watch bi mogao biti predstavljen 23. marta, zajedno sa OnePlus 9 serijom telefona. O dolazećim telefonima smo u prethodnom periodu imali dosta informacija, ali o OnePlus pametnom satu nije bilo previše detalja. Sada su se pojavile glavne specifikacije uređaja.

Izvori ovih informacija sugerišu da će OnePlus Watch imati crnu i srebrnu opciju boje, a stiže u veličini od 46mm. Nije poznato da li će postojati i manja verzija pametnog sata.

OnePlus Watch se očekuje sa uobičajenim skupom funkcija za zdravlje i fitnes, uključujući praćenje vežbanja, spavanja, rada srca i nivoa stresa. Postojaće i SpO2 senzor za merenje nivoa kiseonika u krvi. Pored toga, sat će imati IP68 sertifikat za otpornost na vodu i prašinu.

Pametni sat će moći da prikazuje obaveštenja sa povezanih uređaja, kao i kontrolisanje muzike na telefonu. Radiće i kao daljinsku upravljač za OnePlus TV uređaje.

 

Pogledajte još: Patent skice za OnePlus Watch pokazuje različite dizajne kaiševa


Procurele informacije sugerišu da će sat imati 4GB prostora za skladištenje podataka, kao i podršku za Warp Charge koji za 20 minuta punjenja obezbeđuje celodnevni rad. Kapacitet baterije trenutno nije poznat.

Takođe, nije poznato da li će OnePlus Watch koristiti Google Wear OS platformu ili sopstveni, prilagođeni operativni sistem. Očekuje se da će biti dostupan u standardnoj i LTE varijanti i omogućavaće pozivanje i odgovaranje na telefonske pozive.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Huawei planira da naplaćuje naknade za 5G patente svojim rivalima

Savitljivi Xiaomi Mi Mix pojavio se na fotografijama uživo

10104
10105
10106
10107
10108
10109