Greška

Došlo je do greške.

OnePlus TV stiže naredne godine

17.09.2018 18:39 | 2 Multimedija
OnePlus TV stiže naredne godine


Kompanija OnePlus je dosta napredovala od kako se pojavila kao no-name startap i uzdrmala tržište svojim premijum pristupačnim telefonima. Iako je eksperimentisala sa sopstvenim dronom i bežičnim slušalicama, kompanija se nije širila van domena mobilnih telefona. Međutim, osnivač kompanije Pete Lau veruje da je došlo vreme da OnePlus svoju magiju donese na TV tržište.

Na tržištu ne postoji nestašica pametnih televizora, a gotovo svaki premijum TV danas stiže sa nekom "smart" funkcijom, od internet streaminga do integracije pametnih asistenata. Međutim, Lau veruje da su TV uređaji (čak i oni pametni) i dalje previše tradicionalni, te da je propuštena prilika za pravi redizajn TV-a.

Tokom nedavnog intervjua, on je istakao neke od prednosti koje će OnePlus TV moći da ponudi. Ovo uključuje prikaz telefona i videa sa telefona, prikaz dešavanja iz kalendara i drugo. Drugim rečima, TV će nuditi glatku integraciju sa smartfonima uz vizuelnu podršku za pametne asistente.

Pogledajte još: OnePlus 6T odbacuje priključak za slušalice zarad veće baterije


Ovako nešto, naravno, već postoji i integrisano je u Amazon Echo platformu, kao i Google Home, Google Assistant i Google Chromecast. Međutim, Lau smatra da sve ovo nije dovoljno i želi da načini OnePlus TV centralnim delom domaćinstva, a ne samo ekstenzijom za pametni zvučnik.

Ostaje samo da se vidi dali će OnePlus sa novim projektom uspeti ono što je učinio i na tržištu telefona. Kompanija nije preterano poznata po industrijskim inovacijama, ali jeste po tome da postojeće inovacije upakuje u pristupačan proizvod.

Izvor: SlashGear

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

lepi kokan Član postova: 4700
LeTV odavno postoji, iz iste kompanije (oppo). Ovo im je samo novi brend.

Kuo: iPhone XS pretprodaja slaba, Apple Watch Series 4 izuzetno popularan

Ovako izgleda dolazeća ASRock Z390 Phantom Gaming 9 matična ploča

10304
10305
10306
10307
10308
10309