OnePlus telefoni u prodaji u Srbiji!

Od naredne nedelje, OnePlus telefone moguće je kupiti u Srbiji u legalnom prodajnom kanalu, prvi stiže OnePlus 6

Iako za naše tržište možemo reći da je relativno dobro pokriveno ponudom većine popularnih proizvođača mobilnih telefona, modeli kompanije OnePlus su sigurno ono što su mnogi korisnici želeli a do sada nisu imali prilike da kupe na srpskom tržištu. Sada se i to menja…
Već od naredne nedelje, OnePlus 6 telefoni naći će se u ponudi poznatog maloprodajnog lanca WinWin koji će biti ekskluzivni prodavac telefona kompanije OnePlus – a treba napomenuti da je pretprodaja već počela, za detalje možete posetiti sledeći link.
Za početak, u ponudi će se naći dobro poznati model OnePlus 6 koji kao što znate karakterišu sjajne specifikacije: istaći ćemo Snapdragon 845, 6.28 inčni AMOLED displej rezolucije 1080×2280 piksela, Corning Gorila Glass 5, te odlični dual kamera sistem.
Ne propustite: OnePlus 6 oborio sve kompanijine prodajne rekorde
Cene variraju u zavisnosti od konfiguracije memorija a na raspolaganju su OnePlus 6 modeli u više različitih boja. Cena osnovnog modela iznosi 74.990 dinara a WinWin je pripremio posebne pogodnosti za neke od modela koji se već nalaze u pretprodaji na sajtu ove kompanije. Kupcima je na raspolaganju zaista širok izbor konfiguracija memorija a istaći ćemo da se u ponudi nalazi i najsnažniji model sa 8GB/256GB konfiguracijom memorije.
OnePlus telefoni se neće nalaziti u ponudi drugih prodavaca a WinWin je u saradnji sa MTS-om već pripremio ponudu OnePlus 6 telefona uz ugovornu obavezu.
Garancija i servis su obezebeđeni a WinWin najavljuje skoru prodaju OnePlus 6T modela, neposredno po svetskoj promociji.
Izvor: WinWin
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi