Greška

Došlo je do greške.

OnePlus sprema nove telefone sa dve i tri kamere na poleđini (video)

03.08.2020 12:02 | 0 Mobile
OnePlus sprema nove telefone sa dve i tri kamere na poleđini (video)


OnePlus je nedavno predstavio OnePlus Nord telefon, koji je kompanijin prvi model iz srednjeg segmenta posle duže vremena. Nedavno se na Geekbenchu pojavio misteriozni telefon kodnog imena Billie. Nove informacije, takođe otkrivaju da kineska kompanija možda planira objavu dva nova telefona u narednom periodu. Telefoni se očekuju sa dve i tri kamere na poleđini.

Dojavljivač Max J i Concept Creator su sada objavili video sa renderima dolazećih OnePlus telefona. Video prikazuje telefon kodnog imena Billie, a u videu se može videti i sa nazivom Aurora. Veruje se da je u pitanju novi model iz Nord serije. Dizajn telefona, koji se mogu videti u videu, zasnovan je na konceptima i mašti dizajnera.

 

Pogledajte još: OnePlus nagoveštava Android 11, Always On Display funkciju


Billie se očekuje u dve varijante. Oba telefona imaju punch-hole displej. Nije poznato da li će telefoni biti opremljeni AMOLED ili LCD panelima. Jedan od telefona ima tri kamere na poleđini, dok drugi ima dva kamera senzora.

Neke glasine sugerišu da će misteriozni OnePlus Billie telefon koristiti Snapdragon 690 5G čipset, ali za sada nema drugih informacija o ovom modelu.

Izvor: Concept Creator

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Google Pixel tizer ukazuje na Pixel 5 5G i Pixel 4a 5G

Samsung Galaxy S20 Fan Edition na novoj fotografiji

10104
10105
10106
10107
10108
10109