Greška

Došlo je do greške.

OnePlus spaja svoj OxygenOS sa Oppo ColorOS-om

03.07.2021 14:33 | 0 Software/Web
OnePlus spaja svoj OxygenOS sa Oppo ColorOS-om


Prošlog meseca, OnePlus i Oppo su najavili svoje spajanje. Ovo nije predstavljalo iznenađenje, s obzirom na to da su oba brenda podružnice kompanije BBK Electronics.

Sada, u raspletu ovih događaja se sugeriše da je OxygenOS kompanije OnePlus spreman za spajanje sa Oppo ColorOS-om. Ove informacije stižu iz objave na forumu, koju je ozvaničio Gary C. vođa OxygenOS tima. On ističe da dve kompanije rade na integrisanju koda za OxygenOS i ColorOS.

 

Pogledajte još: Oppo Reno6 serija bi sredinom jula mogla stići na globalna tržišta


Ističe se da će ovaj potez pomoći kompanijama OnePlus i Oppo da postignu bolju efikasnost i standardizuju softversko iskustvo u svojim ekosistemima. Sugeriše se da korisnici verovatno neće ni primetiti promene, jer se one dešavaju u pozadini.

OnePLus je objavio i plan nadogradnje svojih telefona na Android. Tako će OnePlus 8 i novije serije dobijati tri veća Android ažuriranja i četiri godine sigurnosnih ažuriranja. OnePlus Nord i Nord CE će dobiti dva veća Android i tri sigurnosna  ažuriranja, dok će budžetska Nord N serija dobiti jedno veće Android i tri sigurnosna ažuriranja.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Samsung Galaxy A22 4G ozvaničen bez pompe

Qualcomm planira da dizajnira svoju alternativu za Apple M1 čip

10504
10505
10506
10507
10508
10509