OnePlus: Samostalni smo, nismo ogranak kompanije Oppo

Budući da je OPPO jedini investitor u dokumentaciji koja se tiče kompanije OnePlus, mnogi su došli do zaključka da je ova kompanija deo OPPO imperije. Međutim OnePlus ovo negira.

Iako kompanija OnePlus tvrdi da je odvojena od kompanije OPPO, ovih dana su se pojavili neki izveštaji i dokumenti iz Kine koji ukazuju na drugačije stanje. Dokumentacija ukazuje da je Oppo jedini akcionar u kompaniji OnePlus, što je neke navelo da pomisle da Oppo ima mnogo veći uticaj u novoj kompaniji nego što se mislilo. Međutim, OnePlus je objavio saopštenje u kome negira ove navode: “Razumemo da može doći do zabune, jer ljudi tek saznaju za OnePlus. Ali kao što smo od samog početka govorili, OnePlus je zasebna kompanija koja ima iste investitore kao i Oppo. Jedan od tih investitora je Oppo Electronics. Oppo Electronics je investiciona kompanija i nije isto što i Oppo Mobile. OnePlus je u razgovorima i sa drugim investitorima”. U svakom slučaju, ne očekuje se da će ovo previše uticati na potencijalne mušterije kompanije OnePlus. Većinu kupaca prvenstveno će zanimati da li će OnePlus uspeti da se probije sa OnePlus One CyanogenMod smartfonom i kakve će rezultate ovaj smartfon nuditi u odnosu na konkurenciju.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi