OnePlus One na iFixit testu (video)

Članovi iFixit tima ovoga puta u svojoj laboratoriji imaju upravo OnePlus One. Telefon je dobio konačnu ocenu 5/10 i to prvenstveno zbog baterije koju je prilično teško zameniti.

Puno toga je pisano o OnePlus One telefonu, a znamo da se radi o uređaju lepog dizajna i odličnih specifikacija: ali, njegova glavna karakteristika je niska cena od svega 350 dolara. I sve to u trenutku kada konkurentski telefoni sličnih karakteristika koštaju duplo više. Članovi iFixit tima, koji su do sada rastavili bezbroj uređaja kako bi ustanovili koliko ih je lako popraviti, ovoga puta u svojoj laboratoriji imaju upravo OnePlus One. Telefon je dobio konačnu ocenu 5/10 i to prvenstveno zbog baterije koju je prilično teško zameniti, te LCD ekrana i stakla za digitajzer. Ako ovo stavimo po strani, iFixit tvrdi da je uz dosta strpljenja, OnePlus One telefon moguće rastaviti.
Unutar uređaja, iFixit tim je otkrio da telefon ima isti kamera modul koji se nalazi i na Project Tango telefonu. Kamera od 13MP ima Sony Exmor IMX 214 CMOS senzor, a 3GB RAM-a je kreirao Samsung. Toshiba je zaslužna za 64GB eMMC skladišni prostor, dok je bežični čip Qualcomm WCN3680, a touchscreen kontroler je kreirao Synaptics. OnePlus One radi pod kastomizovanom CyanogenMod verzijom Androida, ima 5,5-inčni (1920 x 1080p) displej, a pokreće ga quad-core Qualcomm Snapdragon 801 (2.5GHz) procesor.Izvor: iFixit

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi