Greška

Došlo je do greške.

OnePlus Nord pametni satovi će dolaziti u kvadratnim i okruglim oblicima

12.08.2022 14:21 | 0 Mobile
OnePlus Nord pametni satovi će dolaziti u kvadratnim i okruglim oblicima

Neki vole okrugle pametne satove, dok neki vole one koji su nešto kvadratastijeg oblika po uzoru na dizajn koji forsira Apple sa svojim Watch modelima. Međutim, kako navodi portal 91mobiles, kompanija OnePlus rešila je da izda novu seriju pametnih satova kod kojih svako može da pronađe ono što mu treba.

Različiti dizajn

Prvi renderi OnePlus Nord pametnih satova prikazuju kako će publika najverovatnije videti dva modela potpuno drugačijeg izgleda unutar ove serije kroz pet varijanti ovog pametnog sata. Prema trenutno dostupnim informacijama, tri modela biće kružnog oblika dok će dva sata biti kvadratastog oblika.

003.jpg

Prvi od kružnih satova ima dizajn koji podseća na neku izdržljiviju verziju koja bi se mogla prodavati sportistima i onima koji vole da se nađu u prirodi. Tu su i dva dugmeta sa strane koja bi najverovatnije služila za kretanje kroz menije. Drugi model sa kružnim ekranom nema zaštitni okvir ivicu oko panela, ali ima dva slična fizička dugmeta sa desne strane. Na kraju, poslednji u kružnoj seriji čini se kao bazični model sa samo jednim fizičkim dugmetom sa strane.

Što se tiče dva sata sa kvadratastim dizajnom, oba dolaze sa samo jednim fizičkim dugmetom sa desne strane uređaja. Međutim, razlika jeste osetno veći ekran na prvom modelu što sugeriše da je ovo premijum model. U ovom trenutku pojavile su se i dve fotografije koje predstavljaju izgled početnog ekrana na dva sata sa kvadratastim ekranom.

005696x365.jpg

Tehničke specifikacije

U ovom trenutku nisu poznate sve tehničke specifikacije ovih uređaja, ali pojavili su se nezvanični podaci o rezoluciji. Dva modela sa kružnim ekranima koji nemaju zaštitni okvir oko ekrana trebalo bi da imaju rezoluciju od 240 x 240 piksela dok bi premijum model trebalo da se predstavi sa rezolucijom od 390 x 390 piksela. Što se tiče dva modela sa kvadratastim ekranima, manji bi trebalo da ima rezoluciju od 240 x 280 piksela dok bi model sa većim ekranom mogao da se pojavi sa rezolucijom od 368 x 448 piksela. Trenutno nije poznato kada bi se ovi modeli mogli naći u prodaji.

Lenovo beleži rast prihoda devet kvartala zaredom

Novi Xiaomi MIX Fold 2 neodoljivo podseća na Samsung Galaxy Z Fold4

10104
10105
10106
10107
10108
10109