Greška

Došlo je do greške.

OnePlus je objavio zvaničnu fotografiju svog pametnog sata

21.03.2021 10:50 | 0 Mobile
OnePlus je objavio zvaničnu fotografiju svog pametnog sata


OnePlus je poznat po svijim opširnim kampanjama nagoveštavanja proizvoda koji se očekuju, a ovoga puta kompanija je prevazišla samu sebe u pripremi za prezentaciju, koja će se održati 23. marta, kada se očekuje predstavljanje OnePlus 9 serije telefona i OnePlus Watch pametni sat.

Kompanijin prvi pametni sat je sada "procureo", tačnije fotografija uređaja je retvitovana od strane OnePlus-a što je čini zvaničnim tizerom dolazećeg uređaja.

Kako je sugerisano i ranije, OnePlus Watch ima okrugli dizajn, kaiš koji će lako moći da se zameni standardnim veličine 20mm ili 22mm. Nije poznato koliki će biti okviri, jer fotografija pokazuje crnu pozadinu na ekranu.

 

Povezana vest: OnePlus Watch specifikacije su se pojavile pred objavu pametnog sata


Vidljiva su dva tastera s desne strane, kao i ono što izgleda kao always-on displej. OnePlus je ranije objavio da pametni sat neće koristiti Google Wear OS već sopstvenu softversku platformu.

OnePlus Watch će imati IP68 sertifikat za zaštitu od vode i prašine, biće dostupan u crnoj i srebrnoj varijanti i podržavaće SpO2 senzor, detekciju vežbanja, praćenje spavanja i imaće 4GB interne memorije.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

MSI najavljuje gejming računare sa 11. generacijom Intel procesora

Apple se u Brazilu suočava sa kaznom od dva miliona dolara zbog prodaje iPhone-a bez punjača

10104
10105
10106
10107
10108
10109