Greška

Došlo je do greške.

OnePlus će proširiti svoju integraciju sa kompanijom Oppo

17.06.2021 09:21 | 0 Biznis IT
OnePlus će proširiti svoju integraciju sa kompanijom Oppo


Prošle godine, izvršni direktor kompanije OnePlus Pete Lau došao je na mesto višeg potpredsednika u OPLUS-u - kompaniji koja je u potpunosti vlasnik Oppo-a i ima većinski udeo u OnePlus-u (kao i mali udeo u kompaniji Realme). Lau je bio odgovoran za nadgledanje strategije proizvoda OnePlus-a i Oppo-a. Nekoliko timova iz obe kompanije udruženo je da bi "bolje usmerili svoje poslovanje i iskoristili dodatne zajedničke resurse".

Sada, nekoliko meseci kasnije, pozitivni efekti ovog poslovnog poteza su jasni i okarakterisani su dovoljno važnim za dalju integraciju dve kompanije. Međutim, Lau tvrdi da će OnePlus brend i dalje raditi nezavisno.

"Uveren sam da će ova promena biti pozitivna za našu zajednicu i naše korisnike. Dubljom integracijom sa Oppo-om imaćemo dostupnost većem broju resursa za stvaranje još boljih proizvoda za korisnike. Takođe će nam omogućiti da budemo efikasniji, donoseći brže i stabilnije ažuriranje softvera za OnePlus korisnike", istakao je Lau.

Deo toga što je Lau naveo se već dogodio - OnePlus 9 telefoni u Kini isporučeni su sa ColorOS platformom, jer je Oppo Android skin zamenio HydrogenOS. OnePlus telefoni koje se prodaju globsalno i dalje koriste OxygenOS.

Kompletnu objavu o novom pravcu poslovanja za kompanije OnePlus i Oppo možete pročitati ovde.

Izvor: OnePlus

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Motorola defy donosi novu eru za izdržljive telefone

AMD nudi verziju Radeon RX 6900 XT GPU-a sa vodenim hlađenjem

10604
10605
10606
10607
10608
10609