Greška

Došlo je do greške.

OnePlus 9RT će imati 7GB virtuelnog RAM-a

12.10.2021 13:46 | 0 Mobile
OnePlus 9RT će imati 7GB virtuelnog RAM-a


Novi telefoni implementiraju velike količine RAM-a, posebno ukoliko se radi o modelima iz premijum ili gornjeg segmenta i to je uglavnom dovoljno. Razlog je to što developeri uglavnom moraju da prilagode i optimizuju aplikacije kako bi iskoristile prednosti onoga što je već dostupno. Međutim, postoje i neki izuzeci.

Naprednijim korisnicima, koji koriste veliki broj zahtevnih aplikacija, potrebno je više RAM-a, a upravo bi njima mogao biti interesantan predstojeći OnePlus 9RT telefon. Prema informacijama iz promotivnog materijala koji se pojavio, jedna od karakteristika OnePlus 9RT telefona je to da stiže sa 7GB virtuelnog RAM-a.

 

Povezana vest: Potvrđen je deo specifikacija za OnePlus 9 RT


Ovo je dodatak na 8GB fizičkog LPDDR5 RAM-a, koji telefon već ima. To znači da će, bar na papiru, telefon nuditi 15GB RAM-a za korišćenje. Potrebno je napomenuti da virtuelni RAM koristi skladište uređaja da nadomesti nedostatak kapaciteta fizičkog RAM-a, tako da će se osetiti razlike u brzini, a korisnik će na raspolaganju imati i manje skladišnog prostora.

Pretpostavlja se da će korisnici moći da izaberu da li žele ili ne žele da koriste ovaj virtuelni RAM, u zavisnosti od svojih potreba.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

GTA Trilogy će koštati znatno više nego što se očekivalo?

Noctua predstavlja chromax NF-A12x25 ventilator, NH-U12A kuler i pokrove za provodnike toplote

10104
10105
10106
10107
10108
10109