Greška

Došlo je do greške.

OnePlus 9 5G prototip prodat za 3000 dolara na eBay-u

30.12.2020 09:17 | 0 Mobile
OnePlus 9 5G prototip prodat za 3000 dolara na eBay-u


OnePlus 9, 9 Pro i moguće OnePlus 9E/9 Lite se očekuju sredinom marta. Do sada smo imali veliki broj procurelih informacija o ovim telefonima, uključujući i fotografije visoke rezolucije prototip OnePlus 9 5G modela. Sada je isti model primećen na eBay sajtu, gde je zvanično prodat za 3000 dolara.

Opis i fotografije proizvoda sugerišu da se radi o istom uređaju koji je ranije viđen u procurelim vestima. U opisu, prodavac telefona ističe da su procurele fotografije na internet sajtovima slične zbog toga što je nakon kupovine prototipa fotografisao telefon i slike prosledio tech sajtovima. On jasno navodi sa se radi o prototip verziji telefona sa beta Oxygen operativnim sistemon uz Android 11. Takođe ističe da ne može da garantuje softversku nadogradnju za ovaj model.

o3.jpg


Prodavac/dojavljivač je očigledno bio svestan toga da prodaje prototip verziju, a u opisu je najavio i test koji se očekuje u naredne dve nedelje. Međutim, ono čega nije bio svestan jeste postojanje stalnih slova i brojeva u dnu uređaja i čemu oni služe. Oni su tu smešteni kako bi se identifikovala prototip verzija i kako bi se omogućilo njeno praćenje upravo u ovakvim situacijama. Prodavac ih je naknadno uklonio, ali ne pre nego što su ostali zabeleženi na unternetu.

o4.jpg


Ostaje da se vidi da li će prodavac i dalje objaviti pomenuti test OnePlus 9 5G prototipa i kako će se razvijati čitava priča.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

MSI predstavlja GeForce RTX 3090 AERO

Samsung HDR10+ Adaptive će koristiti senzore svetla za bolji prikaz slike

10104
10105
10106
10107
10108
10109