Greška

Došlo je do greške.

OnePlus 7 na novim CAD renderima (video)

17.04.2019 19:50 | 0 Mobile
OnePlus 7 na novim CAD renderima (video)


Prošlog meseca su se pojavili prvi CAD renderi OnePlus 7 telefona, koji su nam omogućili uvid u izgled uređaja iz svih uglova. Sada se pojavilo još fotografija telefona, koje otkrivaju drugačiji dizajn.

Najnovije fotografije OnePlus 7 telefona nam je omogućio pouzdani dojavljivač OnLeaks, a pokazuju da će ovogodišnji premijum telefon kineske kompanije dosta podsećati na prošlogodišnji OnePlus 6T. Zanimljivo je da pop-up selfi kamera i ekran bez izreza više nisu tu (kako su prikazivali prethodni renderi), a sada je vidljiv ekran sa izrezom u vidu kapljice.


Sistem sa tri kamere na poleđini, koji je bio vidljiv na prethodnim renderima, je takođe sada zamenjen sistemom sa dve kamere. Izuzev navedenih izmena, ostatak dizajna ostaje isti.

Izvor ističe da je uređaj, koji smo videli u martu, najverovatnije OnePlus 7 Pro model, dok novi CAD renderi prikazuju standardni OnePlus 7.

oneplus1_1.jpg

Očekuje se da će OnePlus 7 biti predstavljen 14. maja, a trebalo bi da budu predstavljeni OnePlus 7, OnePlus 7 Pro i 5G modeli.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Kamera Samsung Galaxy S10 5G telefona na prvom mestu DxOMark liste

Microsoftove UWP Office Mobile aplikacije će dobiti nove ikonice

10104
10105
10106
10107
10108
10109